Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Hétfőtől - Péntekig 9:00-tól 16:00-ig   |   hello@hellotextil.hu

Mintás pamutvászon

Méteráru/Textil webáruházunkban a mintás pamutvászon anyagokra nagy hangsúlyt fektetünk. A webshopban számos méteráru és textil anyag közül ebben a kategóriában található a legszélesebb választék. Az anyagok összetétele általában 100% pamut, szélességük 140-150-160 cm és szinte minden anyagunk Oeko-Tex I. minősítéssel rendelkezik.

Bizonyos termékeinket még beérkezésük előtt feltöltjük, hogy fel tudjanak iratkozni az értesítő e-mailre. Amint rendelhető státuszba kerülnek, rendszerünk automatikusan értesítőt fog küldeni a feliratkozóknak, akik így elsőként rendelhetik meg a termékeket a készlet erejéig.

Tovább
-12%
ÚJ
1 350 Ft 
1 190 Ft
Egységár: 1 190 Ft/méter
Nincs raktáron. Kattintson a termékbe és iratkozzon fel!
 

Méteráru webáruházunkban rengeteg 100% pamut összetételű mintás pamutvászon található. Egyszínű pamutvászon anyagainkat ide kattintva, pöttyös pamutvásznainkat pedig ide kattintva tudja megtekinteni. Vásárlóinknak szívesen nyújtunk segítséget a felhasználás vagy a minták kiválasztásában is. A pamutvászon anyagokat szabás és varrás előtt érdemes beavatni, hiszen mosás hatására a későbbiekben zugorodhatnak, mely bizonyos esetekben, például árnyékoló függöny varrásánál az első mosás után problémát jelenthet, ha összemegy kicsit az anyag.

Tovább