Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Kifizetett csomagok átvétele H-P 9:00-tól 16:00-ig  (Kérjük, a "Csomagja elkészült" e-mailes értesítőt várják meg!) |   hello@hellotextil.hu

Díjazzuk a hűséget!

Szinte minden termék ára után 1%-ot jóváírunk vásárlói fiókjában, amit legközelebb levásárolhat. Ehhez csupán egy regisztrált fiókra van szükség.

Imádja a textileket?


Akkor van egy jó hírünk, mert webáruházunkban igazán bőséges kínálatot talál. Sőt, ha jobbnak találja mindig ugyanarról a helyről beszerezni a kellékeket, akkor van egy még jobb hírünk, mert a hűségét díjazzuk és emiatt megéri regisztrált fiókból vásárolni!

Így, akár INGYEN is hozzájuthat a kiszemelt termékekhez.

Hűségprogramunk keretében az átvett termékek árának 1%-át néhány napon belül online pénztárcájában jóváírjuk, és azt szinte bármelyik termékünkre felhasználhatja 90 napon belül.

A pontok gyűjtéséhez mindenképpen vásárlói regisztráció szükséges. A regisztráció csupán egy jelszó megadásával jelent többet, mint az a nélküli vásárlás. Érdemes egy regisztrált fiókból vásárolnia, mert a különböző fiókokban összegyűjtött pontok összevonására sajnos nincs lehetőség.