Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Kifizetett csomagok átvétele H-P 9:00-tól 16:00-ig  (Kérjük, a "Csomagja elkészült" e-mailes értesítőt várják meg!) |   hello@hellotextil.hu

Üdvözöljük webáruházunkban!

Széles méteráru, textil és rövidáru választék, kedves, rugalmas kiszolgálás. Azt hiszem, méltán leírhatom, hogy ez jellemzi munkánkat.

  

 

Zárt Facebook csoportunkban vásárlóink beszélgethetnek egymással, megmutathatják egymásnak a kész alkotásaikat, tanácsokat kérhetnek az anyagokkal, varrási technikákkal kapcsolatban és ők értesülnek mindig elsőként akcióinkról, ill. a bennfentes információkról. Ide kattintva csatlakozhat zárt Facebook csoportunkhoz Ön is!

Természetesen a lakossági megrendeléseken kívül közületeknek, iskoláknak, óvodáknak is szívesen segítünk az anyagválasztásban telefonon vagy személyesen (előre egyeztetett időpontban) is, hiszen az általuk kedvelt és sokszor használt textíliákat tekintve otthon vagyunk. Minden vásárlónkkal ugyanolyan lelkesen törődünk. Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy minőségi textileket és apró rövidáru kellékeket biztosítsunk a hobbi -és a profi alkotóknak is. Kínálatunkban rengeteg féle méteráru megtalálható a pamutvásznaktól kezdve, a designer vízálló anyagokig.


1) Minimális vágási mennyiség

Legtöbb termékünkből 0,2 vagy 0,5 méter a minimum vágási mennyiség, de ez minden terméknél külön is fel van tüntetve.

2) Szállítási díjak és szállítási idő

Megrendelt csomagjaikat a GLS vagy DPD futárszolgálattal házhoz , illetve csomagpontra szállítjuk. Ezenkívül igénybe vehetik még Packeta csomagpontjait is.A szállítási információk ide kattintva olvashatóak...
A csomagok szállítási ideje 1-2 munkanap GLS vagy DPD futárszolgálattal, 2-3 munkanap Packeta csomagpontokra. Külföldi szállítási díjainkat ide kattintva tekintheti meg...

Fizetési módok:
online bankkártyás fizetés, banki átutalás és utánvét3) Hűségpont rendszer

Hűségpont rendszerünk keretein belül a nem akciós termékek árának 1%-át visszakapja rendelésének lezárását követően. Ehhez mindenképpen regisztrációra is szükség van. Az összegyűjtött pontokat a csomag átvételét követően néhány napon belül aktiváljuk fiókjában és azokat 90 napon belül fel is használhatja bármilyen termék megvásárlása esetén.

4) Kifizetett csomagok személyes átvétele és mintaboltunk címe

A személyes átvételre kért rendeléseiket Budapest, XVI. kerületi raktárunkban vehetik át. Személyes átvétel kiválasztása esetén az utánvét nem választható a webáruházban. A rendelés beérkezését és kifizetését követően, termékeit összekészítjük, leszabjuk önnek és amint megkapja az értesítőt, hogy az elkészült, már jöhet is érte.

Amennyiben termékeinket inkább személyesen tekintené meg vásárlás előtt, akkor olvasson tovább, mert van egy jó hírünk...

Raktárunkban vásárlásra is van lehetőségük telefonos bejelentkezést követően, jellemzően délután 14:00 után tudjuk fogadni önöket, de kérjük érdeklődjön telefonon.
Cím: 1163 Budapest, Veres Péter út 44. (HÉV mellett szervizút, Fehérsas u. sarka)

Nyitvatartás: munkanapokon 9-16 óráig
Telefon: + 36 1 607 83 38
Mobil: +36 70 881 5656
E-mail cím: hello@hellotextil.hu


5) Megközelítés

Autóval:

Az Örs Vezér terétől 4,5 km-re vagyunk, kb. 10 perces autóúttal jut el telephelyünkre. Használjon útvonal tervezőt vagy navigációt, mert a Veres Péter útról közvetlenül nem lehet balra kanyarodni hozzánk a belváros irányából nézve. A telephely előtt és a közeli utcákban is ingyenes a parkolás.

Tömegközlekedéssel:

Az Örs Vezér terétől a H8, H9 hévvel a harmadik (Sashalom) megállónál kell leszállni és onnan további 1-2 perc sétára vagyunk. 

A közelben megálló buszok: 44, 45, 92, 92A. A megálló neve "Sashalom H".   6) Rólunk írták

 

7) Egy kis személyes bemutatkozás, hogy kik is vagyunk

Néhány sor magamról és hogy hogyan is kerültem kapcsolatba a textil kereskedelemmel.

Már 5-6 éves korom óta, szüleim gyerekruha vállalkozásának köszönhetően sikerült megismerkednem a textilekkel, amikor az iskolai napközi után még nem egyből haza mentünk, hanem anyukámmal kellett mennem a varrónőkhöz, szabászatokba a kész termékekért vagy épp az alapanyag értékesítőkhöz. Ennek a hátránya az volt, hogy sokszor későn értünk haza, és a végén...hogy is mondjam...annyira már nem szerettem menni, de legalább jó sok leckét előre megírtam a munkafüzetekben az autóban és már akkor megismertem a textileket és a beszállítókat.

Az iskolai évek után jó néhány évet a gazdasági/üzleti világban dolgoztam, majd csatlakoztam a textilek világához a családi vállalkozásunkon belül, ahol én főleg fizikai, ill. online értékesítéssel is foglalkoztam hosszú évekig. Nagyon szuper vásárlóközönséget sikerült összehozni az évek alatt, akik közül már nagyon sokan személyesen is ismerjük egymást. Mindenkihez a lehető legnormálisabban, segítőkészen állok, mert egyszerűen szeretem, amit csinálok. Nagyon örülök, hogy vásárlóim megbíznak bennem és sokszor együtt is ötletelünk Facebookon a zárt csoportunkban, hogy mi hogy legyen, mit szeretnének, mire lenne igény.

A Hello Fox Kft.-t azért alapítottuk, hogy saját lábon állva, kedves vásárlóim ízlésének megfelelően alakítsam kollekciónkat, immár a szárnyakat teljes kibontva, saját felelőséggel, üzletmenettel. Anyaként tudom, hogy mi mindent varrogathatunk gyermekeinknek, és hogy ők mennyire oda tudnak lenni némely textilekért. Az én kisfiam is imádja simizni a wellsoft anyagokat, mikor bejön hozzám látogatóba, így a kollekciót is úgy próbálom kialakítani, hogy az nektek és gyermekeitek ízlésének is megfelelő legyen :)

A vállalkozás felépítésében nagyon sok segítséget nyújtott és nyújt a férjem, családtagjaim és barátaim is folyamatosan. A férjem nagyon profi a varrást, függönyözést, kárpitos munkákat illető kérdésekben, anyaghányad kiszámolásában, szabásban. Jó pár év gyakorlata áll mögötte e téren is.

Igen dinamikusan fejlődünk, így áruházunk kollekciója is folyamatosan bővül, de ezt másképp nem is lehet. :) 

Bettina és Péter