Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Kifizetett csomagok átvétele H-P 9:00-tól 16:00-ig  (Kérjük, a "Csomagja elkészült" e-mailes értesítőt várják meg!) |   hello@hellotextil.hu

Vastagabb dekortextilek (loneta vászon)

Dekortextil anyagaink (más néven loneta vászon) igen széles körben felhasználhatóak. Mivel vastagabb, strapabíró anyagokról van szó (min. 190 gr/m²), így varrhatunk belőlük szivacs huzatot vagy sok vásárlónk behúzza vele bútoraikat, készíthetünk díszpárnát a teraszra vagy a nappaliba, terítőt, kisállat fekhelyet, babzsák fotelt, falvédőt, ágytakarót, függönyt, laptop táskát vagy sima táskát és még számtalan dolgot. Ezekre a célokra használták eddig vásárolóink.
Az anyagösszetétel általában 80% pamut, 20% poliészter. Az anyag szélesség pedig legtöbb esetben 140 cm. Számottevő zsugorodással nem kell számolni (2-3% magas hőfokon is), de ha nagyobb darab anyagot szabunk ki, akkor mindenképpen érdemes beavatni varrás előtt.

Mosási útmutató: A magas pamuttartalmú anyagok esetében fontos, hogy ne feledkezzünk meg a beavatásról sem. A beavatásnál lényeges, hogy betartsuk az ezzel kapcsolatos előírásokat. Ide kattintva elérhető blog bejegyzésünk ezzel kapcsolatban.

Tovább