Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Kifizetett csomagok átvétele H-P 9:00-tól 16:00-ig  (Kérjük, a "Csomagja elkészült" e-mailes értesítőt várják meg!) |   hello@hellotextil.hu

Panama/Minimatt poliészter szövet - Fényzáró és árnyékoló függöny anyagok

A panama/minimatt szövetek webáruházunkban nagy színválasztékban találhatóak meg. A panama, vagy más néven minimatt szövet egy 100% poliészter összetételű, nagyon könnyű esésű szövet, melyet sötétítő függönynek, blézernek, nadrágnak, szoknyának, farsangi jelmeznek, kosztümnek, esküvői dekorációnak, szék -és asztalszoknyának, abrosznak és még sok más célra is használnak vásárlóink. Kedvező ára, de ugyanakkor jó minősége miatt nagyon kedvelt textil. Iskolák és óvodák, valamint egyéb közületek előszerettel választják ezt a fajta textilt sötétítő függönynek, asztalterítőnek, térelválasztónak. Vásárlóink a nyári időszakban kültéri függönyt is varrnak belőle, hiszen függőlegesen felrakott függönynek és polikarbonát tető alá is jó.


Az anyag könnyen kezelhető, vasalást nem, vagy csak minimálisan igényel. Mosását maximum 50 
°C-on ajánljuk. Varrását poliester cérnával ajánljuk.

Tovább
Fényzáró sötétítő és hőszigetelő függöny (blackout) - több színben
3 550 Ft
Egységár: 2 367 Ft/m²

A panama/minimatt szövetek webáruházunkban nagy színválasztékban találhatóak meg. A panama, vagy más néven minimatt szövet egy 100% poliészter összetételű, nagyon könnyű esésű szövet, melyet sötétítő függönynek, blézernek, nadrágnak, szoknyának, esküvői dekorációnak, szék -és asztalszoknyának, abrosznak és még sok más célra is használnak vásárlóink. Kedvező ára, de ugyanakkor jó minősége miatt nagyon kedvelt textil. Az anyag könnyen kezelhető, vasalást nem, vagy csak minimálisan igényel. Mosását maximum 50 °C-on ajánljuk. A panama/minimatt szövetet nem szükséges szabás előtt beavatni, mert 100% poliészter összetételű, így a későbbi mosás hatására nem fog zsugorodni a textil.

Tovább