Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Kifizetett csomagok átvétele H-P 9:00-tól 16:00-ig  (Kérjük, a "Csomagja elkészült" e-mailes értesítőt várják meg!) |   hello@hellotextil.hu

Vékony gyöngyvászon (200D) kategória

Vékonyabb gyöngyvászon anyagaink UV-álló bevonattal rendeleznek, és ugyanúgy 40 órán át vízállóak. Ezek vékonyabb, könnyebben hajtogatható anyagok, lágyabb eséssel. Az anyag szintén könnyen varrható háztartási varrógéppel is. Vastagságra olyan, mint a sátrak oldalának anyaga, csak ennek a hátoldalán van egy teljesen vízzáró vékony réteg is, így a vizet semmiképp nem engedi át. Ajánljuk: napvitorla, kültéri asztalterítő, napernyőre szövet, tornazsák, sátor, táska, szatyor, árnyékoló függöny kültérre.

Tovább

Vékonyabb gyöngyvászon anyagaink szintén UV-álló bevonattal rendeleznek, és ugyanúgy 40 órán át vízállóak. Ezek vékonyabb, könnyebben hajtogatható anyagok, lágyabb eséssel. Az anyag szintén könnyen varrható háztartási varrógéppel is. Vastagságra olyan, mint a sátrak oldalának anyaga, csak ennek a hátoldalán van egy teljesen vízzáró vékony réteg is, így a vizet semmiképp nem engedi át. Ajánljuk: napvitorla, kültéri asztalterítő, napernyőre szövet, tornazsák, sátor, táska, szatyor, árnyékoló függöny kültérre.

Tovább