Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Kifizetett csomagok átvétele H-P 9:00-tól 16:00-ig  (Kérjük, a "Csomagja elkészült" e-mailes értesítőt várják meg!) |   hello@hellotextil.hu

Textilragasztó (mosható)

Textilragasztó (mosható)
Textilragasztó (mosható)

Kiszerelés: 45 grammos

A textil ragasztó nedves állapotban fehér, nem átlátszó. Száradás után átlátszó lesz. Vékony rétegben szinte láthatatlan. Vigye fel vékony rétegben, nyomja össze a két ragasztandó felületet és hagyja 30 másodpercig száradni. Mindig próbálja ki egy kis darab anyagon, főleg ha vékony, áttetsző vagy fehér anyagra használjuk. Mosható, így is rugalmas marad, nem keményedik meg.

Használati utasítás: A ragasztandó felületeknek tisztának és száraznak kell lenniük. Mindkét ragasztandó felületet be kell kenni ragasztóval. Főleg a vékony anyagoknál nagyon óvatosan használják a ragasztót, hogy ne üssön át az anyagon. Néhány másodpercig hagyják a ragasztót száradni, majd erősen nyomják össze a két felületet. A ragasztott felület ütögetéseével erősebb lesz a ragasztás. A fölösleges ragasztót távolítsák el és azonnal alaposan mossák le vízzel. Az esetleges beszáradt részeket tisztító benzinnel kenjék be, majd távolítsák el. A ragasztót hideg helyen tárolják, de ne fagyasszák, mert nem fagyálló.

Raktáron :  9 db
1 170 Ft
Egységár: 1 170 Ft/db
Ha kevesebbet szeretne, mint 1 méter, kattintson a "-" gombra.
A vásárlás után járó pontok:
12 Ft
Adatok
Cikkszám
rhk18_080623
Tömeg
50 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!