Szállító partnereink

TOP termékek

+36 1 607 8338   +36 70 881 5656  Kifizetett csomagok átvétele H-P 9:00-tól 16:00-ig  (Kérjük, a "Csomagja elkészült" e-mailes értesítőt várják meg!) |   hello@hellotextil.hu

Fényzáró sötétítő függöny (blackout) anyagok

Ha teljesen sötétben szeret aludni vagy nyáron a klíma helyett más megoldással hűtené lakását, akkor önnek a blackout típusú függönyt javasoljuk.

Ez a fajta anyag három rétegből áll, mely annyira sűrű, hogy kizárja a fény 90-95%-át. Minél sötétebb színt választ, annál jobb a fényzáró képessége is az anyagnak. A fényzárás mellett hőszigetelő funkciójuk is van a black out sötétítő függönyöknek, nyáron a nagy meleg ellen, míg télen a hideg ellen tudnak védeni.

A blackout függöny anyagok háztartási varrogéppel is könnyedén varrhatóak.

Amennyiben a 150 cm széles panelekből varrják össze a nagyobb anyagszélességet igénylő sötétítő függönyt, akkor mindenképpen azonos gyártási számú tekercsből érdemes az anyagot vásárolni, mert gyártás és gyártás között lehet szinte alig-alig észrevehető, de egymás mellé varrva már kissé látható szín különbség. Ha két különböző gyártási számú anyagból más-más ablakra kerül az anyag, azt a minimális színkülönbséget már nem szokták észlelni.

Raktárunkban a színminták élőben is megtekinthetőek, fotózhatóak. Várjuk telefonhívásukat bejelentkezéshez.

Javasoljuk, a feltöltött fotókat több készüléken is nézzék meg, mert képernyő beállítás függő lehet a látott szín.

Tovább
Fényzáró sötétítő és hőszigetelő függöny (blackout) - több színben
3 550 Ft
Egységár: 2 367 Ft/m²